3. Доставка

3.1. Доставката се извършва чрез куриер и е безплатна за поръчки над 80 лв за територията на цялата страна, а за поръчки под 60 лв транспортните разходи се поемат от купувача и са на стойност:  до офис на Еконт  е 4лв. , до адрес на клиента 6лв.

 
Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа; в рамките на 1-2 работни дни, след потвърждаване на поръчката, на адреса, посочен в регистрацията на клиента Playersport.bg си запазва правото, да не доставя поръчки на клиенти, които не са изпълнили задълженията си, при своето регистриране, (грешно попълнени данни, невярна информация или липса на такава).
След два неуспешни опита за доставка, направени от куриерската фирма Еконт, Вашата поръчка ще се счита за невалидна и Playersport.bg ще прекрати договора си с Вас
Ние си запазваме правото, да не изпращаме поръчки до клиенти, които са регистрирани в нашата система с повече от две неуспешно доставени поръчки, в рамките на един месец.
3.2. В случай, че потребителят желае допълнителни опции при доставка (като преглед, и др.) той е длъжен да посочи това в кореспонденцията си Playersport.bg В тези случаи доставката винаги е чрез куриерска пратка до офис на Еконт или до адрес на потребителя.